FÖRFATTARPROJEKT
 
En fjärils viskning – Filmidé/Roman
Berättelsen om Faith, en brittisk kvinna i övre medelåldern som har en magiskt vacker trädgård där de mest bedårande fjärilar vistas. Om några barn och dess familjer och olika livsöden. Om att finna livets mest dyrbara skatter genom att våga släppa taget och bjuda in tilliten i sitt liv.

 

True Friends – Filmidé/Roman
En roman i fyra delar som följer tre vänners resor genom flera liv från tidens begynnelse fram tills idag. Hur händelser och relationer från tidigare liv påverkar oss i olika riktningar i det livet vi lever här och nu. En berättelse om karma, val och ödet. Om starka band och skadliga krokar. Om att få svar på sitt varför som blir sitt starka därför. Om sann vänskap och brusten kärlek. En berättelse om livet i stort och dess alla små detaljer. True Friends är en sann fantasi berättelse direkt från hjärtat som guidar läsaren genom sin själ och ut till den person som den är idag. ”Sann vänskap rostar aldrig”.

 

“Men annars är det bra” – Diktsamling
En diktsamling där jag face-ar mina egna livserfarenhet genom djupa pannveck och plötsliga skrattgropar. Hur det kan kännas att följa sig själv ärligt genom vardagen med en gnutta allvar och mycket humor. Det är skönt att skratta med sig själv!

 

Sommarstaden – Svensk Tv-serie
En filmidé /svensk humorserie. Om livet och personligheterna i den lilla svenska sommaridyllen. Bland kolonilotter och småstugor upplever man det storskaliga livet i miniatyr.

 

Depp&Pepp, kommande titlar.
Depp&Pepp och Lyckosalladen
  “Det man sår får man skörda.”
Depp&Pepp träffar Maggan Magnet.
  “Det blir som man tänker.”
Depp&Pepp och Fantastiska Jag!
  “Medicinen mot Jante-lagen.”

Fantasi-Filurerna – ”Stora tankar i små barn”
Låt dig inspireras av våra mest sprudlande glädjespridare och mest sanna livskonstnärer som finns mitt bland oss… Barnen. Som här går under namnet Fantasi-Filurerna!
Tillsammans med Fantasi-Filuren Linus Borgelin skapar vi berättelsen om ”KockoBallo och Bajskolv”.
Berättelsen handlar om två larver som är ute och larvar sig och har det riktigt skoj tillsammans.. tills en dag då en av dem förvandlas till en sur-puppa…

 

Textalster – Musik och Poesi
Min kära iPhone som är min följeslagare dagarna i ända och har blivit både mitt instrument och verktyg till att skapa och förändra mitt eget liv. Många gånger har den varit min lilla oas som jag landat vid när livet har bjudit mig på både utmaningar och eftertanke. Dessa texter som kommit till mig har nu hamnat in i en bank som längtar efter att få nytt liv och ge andra inspiration och kraft.

 

fforfattarprojekt_03 forfattarprojekt forfattarprojekt forfattarprojekt